DBL Latexspuiten

Algemene Voorwaarden DBL Latexspuiten

Wij verrichten geen schuur,kit- en/of reparatiewerkzaamheden en filmwerkzaamheden aan de te behandelen onderdelen .

Wij zijn niet aansprakelijk indien er door ons aangebrachte tape (plakwerk)  of spuitwerk, schilderwerk/verf of behang los komt.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de ondergrond waarop latex gespoten moet worden. De kwaliteit van de ondergrond bepaald het eindresultaat, dat wil zeggen dat eventuele oneffenheden in de ondergrond niet verdwijnen door het spuiten.

Aanwezige structuren in bestaande en nieuwe wanden en plafonds zullen na ons spuitwerk zichtbaar blijven. • Gerepareerde gipsplaten kunnen verkleuringen laten zien in verband met reparatiemiddel en vereist eventueel een andere behandeling.

Wij gaan ervan uit dat de gehele woning leeg en bezem schoon is. De ruimtes waarin wij onze werkzaamheden verrichten dienen dus voor aanvang van onze werkzaamheden opgeruimd, leeg en vrij van stof te zijn. Er is geen rekening gehouden met vervuiling als gevolg van Nicotine, roeten en vetten want dit vereist extra behandelingen. 

Het verwijderen van aanwezige meubels, lampen, schilderijen , rails en gordijn koven e.d en trapleuningen wordt uitgevoerd door de opdrachtgever.

De afvoer van vuilniszakken, lege emmers, stucloper enz. wordt uitgevoerd door de opdrachtgever.Met andere woorden wij nemen dit niet mee !

Werkzaamheden anders dan omschreven worden extra in rekening gebracht.