DBL Latexspuiten

Muren spuiten door DBL Latexspuiten

Goed verzorgde muren dragen bij aan een fijne sfeer en uitstraling van uw woning. Kunnen de muren van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is DBL Latexspuiten u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in muren spuiten en voorzien de muren van uw woning in enkele dagen van een nieuwe verflaag. Het latex spuiten werkt snel en efficiënt en hiermee zijn wij in staat super strak werk te leveren.

DBL Latexspuiten

DBL Latexspuiten helpt u graag bij het spuiten van de muren van uw woning om u zo een prachtig resultaat te laten zien. Heeft u als zakelijke klant hulp nodig bij het verven van een kantoorpand, of heeft u als projectontwikkelaar een grote opdracht? Ook dan helpen wij u graag. DBL Latexspuiten ziet iedere opdracht als een nieuwe uitdaging, dus of uw project nu klein of groot is. Wij pakken deze graag met beide handen aan om uw project tot een waar succes te maken. Bij ons bent u altijd verzekerd van vakwerk en kunt u dus rekenen op een prachtig eindresultaat.

Waarom muren spuiten?

Bij het spuiten van muren en plafonds maken wij gebruik van airless-spuitapparatuur. Onze machines zorgen ervoor dat de muurverf snel en strak aan te brengen is en de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan het muren spuiten:

  • Snel in de uitvoering
  • Garantie op een strak resultaat
  • Goedkoper dan traditioneel schilderen
  • Geheel streeploos en geeft geen aanzetten
  • In 1 of 2 werkdagen klaar voor oplevering

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het muren spuiten en wilt u vooraf graag weten waar u aan toe bent? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Uiteraard kunt u voor vragen altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Neem contact op