DBL Latexspuiten

Plafond spuiten

Het spuiten van een plafond zorgt ervoor dat uw plafond in korte tijd voorzien is van een nieuwe laag verf, met een super strak en streeploos eindresultaat. Een strak en goed geschilderd plafond geeft uw woning een frisse uitstraling en dat wilt u toch ook? DBL Latexspuiten is gespecialiseerd in plafond spuiten en helpt u hier dan ook graag bij. In korte tijd zijn wij in staat om een perfect eindresultaat af te leveren waar u weer jaren plezier van heeft.

DBL Latexspuiten

DBL Latexspuiten heeft al vele jaren ervaring op het gebied van het spuiten van muren en plafonds en beschikt dan ook over de nodige kennis en kunde. Zo spuiten wij met latex, verf en muurverf en gebruiken wij hierbij altijd de nieuwste spuiten en technieken. Doordat wij onszelf constant blijven ontwikkelen kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig resultaat garanderen. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Of u nu een grootschalig of juist een heel klein project heeft. Wij steken graag de handen uit de mouwen en zetten ons ieder project voor meer dan 100% in.

Voordelen van latex spuiten

Het spuiten van het plafond of de muren van uw woning biedt vele voordelen. Naast het feit dat latex spuiten veel strakker en sneller werkt is het ook nog eens veel goedkoper dat het traditionele schilderen. Uiteraard wordt hetgeen dat niet gespoten wordt zorgvuldig afgeplakt met plastic en maskeerpapier, zodat alle zaken die niet gespoten dienen te worden goed beschermd zijn. Bent u benieuwd wat voorgaande klanten van onze geleverde werkzaamheden vinden? Kijkt u dan op de website eens bij referenties, waar zij hun tevredenheid uitspreken.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze werkzaamheden en wilt u graag dat wij uw plafond spuiten? Neemt u dan gerust eens contact op met DBL Latexspuiten. Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Neem contact op