Werkwijze

 

De heldere werkwijze van DBL

Bij DBL Strak en Snel Latexspuiten houden we van een heldere en open communicatie naar onze klanten toe. Wij lichten onze transparante werkwijze dan ook graag verder toe, zodat u precies weet wat u kunt verwachten als u kiest voor onze service.

Offertefase

De eerste stap is het opstellen van een persoonlijke en passende offerte. Dat doen we aan de hand van een persoonlijke werkopname van het latexspuitwerk ter plaatse, of naar aanleiding van een gegevensopname via e-mail of telefonisch contact. De offerte zal u binnen 24 uur na de opname ontvangen en is geheel vrijblijvend. We vermelden duidelijk wat de latexspuit werkzaamheden zijn en vragen u om akkoord te geven op de offerte. Gaat u akkoord, dan plannen we in overleg met u direct een uitvoeringsdatum in voor de latexspuitwerkzaamheden.

Uitvoeringsfase

De belangrijkste fase van onze werkwijze is natuurlijk de uitvoering waarbij het echte latex spuiten plaatsvindt. Om een zorgvuldig en adembenemend eindresultaat te kunnen realiseren, houden we ons aan het volgende stappenplan:

1. Afplakken en inpakken van onderdelen die niet latex gespoten dienen te worden;

2. Afgewerkte vloer (indien aanwezig) afdekken met stucloper en plinten afplakken;

3. De airless spuitmachine opstellen;

4. 100% dekkend spuiten van wanden en plafonds; wilt u zien hoe het latexspuiten in zijn werk gaat ? klik hier voor een filmpje : img_0064

5. Alle plakmaterialen verwijderen en in een vuilniszak deponeren.

Opleverfase

Nadat wij onze werkzaamheden netjes en optimaal hebben kunnen uitvoeren, is het tijd voor de oplevering van het geleverde werk. Dit doen we persoonlijk samen met u, zodat u het geleverde latexspuitwerk direct kunt bewonderen.

Betaalwijze

Bent u helemaal tevreden over ons geleverde latexspuitwerk? Dan leggen we een factuur aan u over conform de offerte en opdrachtbevestiging, die direct contant afgerekend dient te worden.